sâmbătă, 27 martie 2010

Anatomia unei pitzi(poance)



Definitie: superficiala,stridenta si opulenta, Pitzipoanca de companie se va afisa intotdeauna in dreapta unui "Marlan de Dorobanti" sau a unui "Taran de Mall". Fiinta nocturna (bantuie prin cluburi). In timpul zilei, indiferent de conditiile atmosferice, Pitzipoanca de companie (Siliconatus piranda) poarta intotdeauna ochelari de soare mari si negrii pentru "protectia ochilor". Pitzipoanca se hraneste cu genti/posete ieftine dar si cu haine de prost gust si accesorii inutile. Siliconatus piranda este o fiinta comunicativa, telefonul mobil devenind, de-a lungul vremii, o prelungire fireasca a urechii. Apelativul :"hai fa(ta)" este de departe cel mai folosit de o astfel de PIRANDA

PIRANDA

Cea mai cunoscuta si eficienta metoda de a indeparta o astfel de creatura (functioneaza si in cazul cocalarului) este sapunul. Cele mai cunoscute si eficiente metode de a ademeni o astfel de dihanie(de ce ar face cineva asta?) sunt : gentile "de marca", haine stralucitoare si de prost gust si promisiunile (bani,masina,castel,etc.)

Siliconatus Piranda este una din cele mai raspandite specii din Romania. Acestea umbla, de obicei, in grupuri mari (4-5 individe), fac foarte multa galagie si "devoreaza" seminte oriunde se duc.


ID-uri obisnuite de pitzipoance: "printesuka_nebunha" , "printesza_90" sau "talentoasa2012"

Vestimentatie

Culoarea de baza este de obicei neagra ca in exemplarul de mai jos. Ochelari mari si de prost gust + cercei care ies foarte mult in evidenta. Haine cat mai scurte,stralucitoare, ieftine + roz (culoarea preferata a pitipoancelor). Observati si pozitia "sexy" a exemplarului, pozand pentru haicinci.


Sfatul meu este sa va paziti de aceste dihanii/oratanii/pocitanii ! ! !

THE END

Un comentariu:

  1. ...corect..nimeni nu cred ca ar vrea sa aibe de a face cu astfel de...."persona ingrata"...

    RăspundețiȘtergere